"Podium Lokaal heeft nu echt een Podium"

De maand September is weer snel voorbij gegaan. En wat hebben wij weer mooie momenten meegemaakt. Sandra van Nieuwland. En niet te vergeten 2 uitverkochte voorstellingen van Jako de Groot. En gisterenavond hebben we de maand afgesloten met Jet Pit en Barbara Lok met de voorstelling Over Leven.

De concerten waren een enorm succes. Na elke voorstelling bleef het nog lang onrustig in Podium Lokaal. En de meet & greets tussen gasten en artiesten zijn absoluut een hoogtepunt.

Vanaf het nieuwe seizoen, worden de oude vintage schoolstoeltjes gesigneerd door de optredende artiest. Misschien zit jij daar de volgende keer wel op! Zoals de titel van de nieuwsbrief al aangeeft, heeft Podium Lokaal een echt Podium. Dit betekent, dat iedereen de artiest van alle kanten goed kan bekijken. 

fullsizerender-(1)

Verder willen we jullie ook berichten, dat Ralph van Manen door omstandigheden helaas niet kan komen optreden op 14 okt. a.s. Uiteraard wil hij zijn “ fans” niet teleurstellen en na veel heen en weer berichten, zijn we tot een andere datum gekomen en wel: 4 Febr.2018. Dit lijkt nog een tijdje te duren, maar wat in het vat zit verzuurt niet. Ralph is in het eerste seizoen geweest en dit was toen in een uitverkocht Lokaal een enorm succes, kunnen we dit weer evenaren? Er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen.

Verder wil ik jullie attenderen, dat de Sunday Sessions weer gaan beginnen. De eerstvolgende is op 15 oktober a.s met het thema Disney. Dit wordt weer een gezellige middag met veel talentvolle zang leerlingen. Aanvang is 15:00  en vrij entree.

 

Seizoen: 2017/18

15 okt. Sunday Sessions

19 nov. Krystl

25 nov. Ralph de Jong ( bluesman )

26 nov. Sunday Sessions

9 dec. Winteravond met Lok & Lol

10 dec. Tim Akkerman ( speciaal concert )

2018

7 jan. Sunday Sessions

14 jan. Stephanie Struijk ( beter bekend als Stevie Ann )

20 en 21 jan. Marlous Holster ( Bureau Hartzaken )

4 febr. Ralph van Manen

11 febr. Sunday Sessions

17 febr. Ernest Beuving ( cabaret )

18 febr. Chris Chameleon ( Zuid Afrika )

24 maart Joel & Barbara en Michel Legrand 

25 maart Sunday Sessions

21 Apr. Carmen Sars & Stefan Stasse

22 Apr. San Glaser ( Duitsland )

 

Nieuwsgierig geworden? Kaarten zijn te verkrijgen op www.podiumlokaal.nl of bel 0653677134

p.s zaterdagavonden beginnen om 20.30 en zondagmiddagen om 15:00

 

      

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont. Anders loop je gewoon even bij ons naar binnen op Kloosterweg 17, Sint Jansklooster

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

Groetjes

Barbara Lok