" Tim Akkerman in Podium Lokaal "

Afgelopen zaterdag heerste er een magische sfeer in Podium Lokaal.

Een zeer bijzondere combinatie, bluesmuziek met een violiste. Ralph de Jongh en Ewa Pepper speelden en zongen vanuit hun hart. En het ging nog door, tot in de late uurtjes. Het optreden voor het volgende jaar is alweer vastgelegd. 

En dan op 9 dec. a.s komt er een vocal groep optreden, n.l Lok & Lol. Er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen, dus wees er snel bij. Ga er van uit, dat het heel gezellig wordt. Mooie stemmen en prachtige sfeervolle popsongs. Lok & Lol staat o.l.v Barbara Lok zelf. Gluhwein en vuurkorven staan u op te wachten.

 

Zondagmiddag 10 dec. a.s 15:00 verwelkomt Podium Lokaal Tim Akkerman.

Deze geweldige singer songwriter en voormalig frontman van Direct heeft in het eerste jaar van Podium Lokaal het allereerste concert verzorgd. Dit was zo’n enorm succes. Daarom komt hij ook speciaal terug in dit kleine sfeervolle minitheater in Sint Jansklooster.

Tim Akkerman maakte eufore als frontman in de Haagse band DIRECT. Na 10 jaar van ongekend succes zowel binnen als in het buitenland besloot hij zijn muzikale hart te volgen en de band te verlaten om zich te richten op zijn solo carrière.

tim-akkerman-2014

Met een ingetogen debuut album ANNO liet Tim een andere muzikale kant zien die veel positieve recensies mocht ontvangen. Zijn voorliefde voor singer and songwriters als Nick Drake, Simon and Garfunkel en Josh Ritter vormde dit album dan ook eigentijdse sound.

Waar ANNO nog klein en ingetogen was, zo wordt het gaspedaal op The Journey flink ingedrukt. Op het album beschrijft Tim zijn zorgen over de maatschappelijke verharding, hoop en geluk. Zijn grote voorbeeld Bruce Springsteen is dan ook niet ver te zoeken. 

Deze veelzijdige muzikant geeft lezingen, workshops en schrijft voor andere. Tim toerde diverse clubs, festivals en theaters af met zijn vaste band. Maar ook in zijn eentje weet hij een intieme sfeer neer te zetten.

Nieuwsgierig geworden, klik hier en bestel ook snel kaarten op www.podiumlokaal.nl

Verder wil ik jullie attenderen, dat de volgende Sunday Sessions op 7 jan. 2018 weer beginnen. Met het thema Van Hollandsche bodem. Dit wordt weer een gezellige middag met veel talentvolle zang leerlingen. 

Aanvang van alle Sunday Sessions zijn 15:00  en vrij toegankelijk.

Seizoen: 2017/18

9 dec. Winteravond met Lok & Lol

10 dec. Tim Akkerman ( speciaal concert )

2018

7 jan. Sunday Sessions

14 jan. Stephanie Struijk ( beter bekend als Stevie Ann )

20 en 21 jan. Marlous Holster ( Bureau Hartzaken )

4 febr. Ralph van Manen

11 febr. Sunday Sessions

17 febr. Ernest Beuving ( cabaret )

18 febr. Chris Chameleon ( Zuid Afrika )

24 maart Joel & Barbara en Michel Legrand 

25 maart Sunday Sessions

21 Apr. Carmen Sars & Stefan Stasse

22 Apr. San Glaser ( Duitsland )

 

Nieuwsgierig geworden? Kaarten zijn te verkrijgen op www.podiumlokaal.nl of bel 0653677134

p.s zaterdagavonden beginnen om 20.30 en zondagmiddagen om 15:00

 

      

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont. Anders loop je gewoon even bij ons naar binnen op Kloosterweg 17, Sint Jansklooster

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

Groetjes

Barbara Lok