21 April: Stefan Stasse & Carmen Sars “Aangeraakt door liefde”

Een muzikaal Poëtisch Theaterbeleving in Bluesy sferen over de liefde in haar vele verschijningsvormen.

Aangeraakt door liefde is een unieke theaterbeleving over leven en liefde, in al haar verschijningsvormen. `De jazzy, bluesy chansons van Carmen Sars vormen de rode draad en is voor het eerst te zien buiten de Randstad in Sint Jansklooster.

Stefan Stasse, TV presentator en acteur en presentator van het radio 2 programma “Staat van Stasse”, praat de programma-onderdelen op een ogenschijnlijk nonchalante wijze aan elkaar met onder meer tekstfragmenten, gedichten en citaten van uiteenlopende schrijvers als Ingrid Jonker, Ramses Shaffy, Erich Fromm, Ronald Holst, Fernando Pessoa en Carmen Sars zelf.

Zangeres Carmen Sars, singer songwriter & zilveren harp winnares, maakte indruk als gerijpte zangeres die haar eigen nummers schrijft, gekenmerkt door solide muziek en ijzersterke teksten. Sars schrijft voor zichzelf en voor anderen en is bekend van de Ramses Shaffy-hit ‘Dans Me Gek’, die ze speciaal voor hem en Willeke Alberti schreef en nu zelf zong. Sars heeft al die jaren met jazzmusici gewerkt, maar was meer actief in het singer- songwriters- en kleinkunstcircuit dan op de jazzpodia. 

Nu de grenzen tussen die genres vervagen wordt het echt tijd dat ook jazzminnend Nederland kennis maakt, net zoals met haar begeleiders van Het programma ‘Aangeraakt door Liefde‘met haar Muzikanten die tot de Nederlandse jazztop behoren. 

Hans Vroomans is nog het bekendst als vaste pianist van het Metropole Orkest. Hans heeft naast zijn werk bij het orkest een druk bestaan als docent aan het Conservatorium van Amsterdam en als freelancer, en is een veel gevraagd musicus, zowel in de studio’s als op het podium

Ruud Breuls is een breed inzetbare jazztrompettist en sessiemuzikant, die sinds 1996 in vaste dienst is bij het Metropole Orkest. Hij speelt er niet alleen in de trompetsectie, maar blaast ook alle solo’s voor jazztrompet Sinds 1990 is hij als docent jazz-trompet verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam. 

Bestel snel kaarten op www.podiumlokaal.nl

 

                                                             

 

Verder wil ik jullie ook nog attenderen op een leuk klein cadeau: namelijk een Lokaal Bon.

Geef iemand een voorstelling naar keuze als kerst kado.

lokaalbon

 

 

  Bestel kaarten op www.podiumlokaal.nl

 

 

15 April. 20.30 JB Meijers ( helft van The Common Linnets )

21 Apr. 20.30  Carmen Sars & Stefan Stasse

15 Juni 16:00 San Glaser ( Duitsland )

 

Nieuwsgierig geworden? Kaarten zijn te verkrijgen op www.podiumlokaal.nl of bel 0653677134

p.s zaterdagavonden beginnen om 20.30 en zondagmiddagen om 15:00

 

      

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont. Anders loop je gewoon even bij ons naar binnen op Kloosterweg 17, Sint Jansklooster

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

Groetjes

Barbara Lok