Podium Lokaal twee keer uitverkocht!

Het was een druk weekend in Podium Lokaal. Marlous Holster was onze inspirerende gast. Voor een uitverkochte zaal vertelde ze haar levensverhaal, voor enkele bezoekers was dit ook erg emotioneel. In haar slot gaf ze dan ook een duidelijke boodschap mee. De voorstelling van zondagmiddag werd bijgewoond door RTV-Oost, haar voorstelling is opgenomen en zal in aanmerking komen voor een uitzending.

Januari is al haast weer voorbij. 17 en 18 febr. a.s wordt ook weer een druk weekend. Cabaretier Ernest Beuving en de Zuid Afrikaanse zanger Chris Chameleon.

jy-en-ek-en-ek-en-jy-poster-_-cc_europe2018

Chris Chameleon

3-pr-foto-ernest-beuving-(foto-erik-schaddelee)-a

Ernest Beuving

Ernest Beuving met Klap van de korenmolen’ is ook wel: een spoedcursus geluk. Gegeven door Ernest Beuving, die zelf ooit in de psychiatrie belandde en daar vooral leerde ‘hoe gek het is om het niet te zijn.’

Het is een cabaretesk muziektheaterprogramma met veel humor, 
imitaties, persiflages, spontaniteit en geen geposeer. Zijn acts gaan van een postume Prins Bernhard (die zich beklaagt over zijn troonopvolging), een borderlinedansende Keltische zanger, en een Toon Hermans over iPhones en 'Spuiten en slikken' tot en een Mick Jagger met ADHD.

Hij wordt begeleid door gitarist Erik Raayman (speelde o.a. bij Liesbeth List, Zenga, Purper, Henk Elsink e.v.a.).

Chris Chameleon

Chris Chameleon keert dit seizoen ook weer naar Nederland met het gloednieuwe theaterconcert Ek en Jy en Jy en Ek. De met prijzen overladen Zuid-Afrikaanse artiest staat bekend om zijn exceptioneel groot stembereik, zijn prachtige liedjes en zijn gevatte humor. In 22 landen verspreid over vier continenten slaagde deze door de wol geverfde performer erin om zijn publiek in vervoering te brengen. Ook de Nederlandse pers was laaiend enthousiast: 'Virtuoos, hilarisch' (de Volkskrant), 'Een bijzonder talent' (Oor) en 'Warm en gloedvol' (AD).

JY EN EK EN EK EN JY
In “JY en Ek en Ek en Jy” neemt de acrobatische stem (bereik van 4 octaven!) van Chris Chameleon, één van Zuid-Afrika’s meest gevierde en creatieve artiesten, samen met het jonge opkomende Namibische talent Daniella Deysel, het publiek mee op een reis door relaties.
In zijn ontdekking van liefde en zichzelf verwijst hij in alle openheid naar zijn eigen veelbewogen verleden, met de nodige humor. Van relaties die niet werkten tot relaties die nog steeds niet werken. Van relaties die werken en nog steeds werken tot relaties waarvan we wensen dat ze zouden werken.
Chris Chameleon danst over het evenwichtskoord tussen spijt en weemoed naar het verleden en tussen angst en hoop voor de toekomst, eerst voorzichtig en gevoelig, daarna met een duik in vreugde en een flinke portie absurditeit.

Bestel snel kaarten op www.podiumlokaal.nl

 

 

 

                                                             

 

Verder wil ik jullie ook nog attenderen op een leuk klein cadeau: namelijk een Lokaal Bon.

Geef iemand een voorstelling naar keuze als kerst kado.

lokaalbon

 

 

  Bestel kaarten op www.podiumlokaal.nl

 

2018

Ralph van Manen ( verschoven naar nieuw seizoen )

11 febr. Sunday Sessions

17 febr. Ernest Beuving ( cabaret )

18 febr. Chris Chameleon ( Zuid Afrika )

24 maart Joel & Barbara en Michel Legrand 

25 maart Sunday Sessions

15 April. JB Meijers ( helft van The Common Linnets )

21 Apr. Carmen Sars & Stefan Stasse

Wordt verschoven  San Glaser ( Duitsland )

 

Nieuwsgierig geworden? Kaarten zijn te verkrijgen op www.podiumlokaal.nl of bel 0653677134

p.s zaterdagavonden beginnen om 20.30 en zondagmiddagen om 15:00

 

      

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont. Anders loop je gewoon even bij ons naar binnen op Kloosterweg 17, Sint Jansklooster

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

Groetjes

Barbara Lok