Bekende deejay en zangeres vormen unieke combinatie in Sint Jansklooster

Vandaag 15 april zou JB Meijers in Podium Lokaal staan. Helaas moest hij onverhoopt en onverwachts afzeggen, vanwege zijn buitenlandse tour: Mercury Rev. Gelukkig komt JB wel terug van zijn buitenlands avontuur. Zijn optreden wordt verplaatst naar 9 Sept. a.s om 15:00.

Kaarten blijven natuurlijk gewoon geldig.

-----------------------------

De bekende deejay Stefan Stasse en zangeres Carmen Sars staan 21 april met een bijzondere voorstelling in Podium Lokaal in Sint Jansklooster. Ze brengen met ‘Aangeraakt door Liefde’ een unieke theaterbeleving over leven en liefde, met muziek en poëzie als instrumenten. 

Stasse is bekend van de Top2000 en het radio2-programma ‘Staat van Sasse’. Daarnaast is hij televisiepresentator en acteur. Sars is singer-songwriter met een Zilveren Harp in haar bagage. Ze schrijft haar eigen nummers en is ook componist van Dans Me Gek, waarmee Ramses Shaffy en Willeke Alberti een hit scoorden. 

In Podium Lokaal brengt ze haar jazzy, bluesy chansons in afwisseling met de stem van Stasse die teksten en gedichten voordraagt van onder meer Ramses Shaffy, Erich Fromm, Ronald Holst en Fernando Pessoa.

carmen-sars-1stefan-stasse-2kleur8719

Het duo wordt in Sint Jansklooster begeleid door muzikanten die tot de top van de Nederlandse jazzwereld behoren. Pianist Hans Vroomans en Ruud Breuls zijn bijvoorbeeld bekend van het Metropole Orkest. 

De voorstelling op 21 april begint om 20.30 uur. Bestel kaarten op www.podiumlokaal.nl

----------------------------------

 

 

 

Verder wil ik jullie ook nog attenderen op een leuk klein cadeau: namelijk een Lokaal Bon.

Geef iemand een voorstelling naar keuze als kerst kado.

lokaalbon

 

 

  Bestel kaarten op www.podiumlokaal.nl

 

 

15 April. 20.30 JB Meijers ( helft van The Common Linnets )

21 Apr. 20.30  Carmen Sars & Stefan Stasse

15 Juni 16:00 San Glaser ( Duitsland )

 

Nieuwsgierig geworden? Kaarten zijn te verkrijgen op www.podiumlokaal.nl of bel 0653677134

p.s zaterdagavonden beginnen om 20.30 en zondagmiddagen om 15:00

 

      

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont. Anders loop je gewoon even bij ons naar binnen op Kloosterweg 17, Sint Jansklooster

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

Groetjes

Barbara Lok