ralph-robert-tommielogo

"Stadspaleis barstte uit haar voegen"

 

Bijna 70 bezoekers hebben genoten van het geweldige optreden van Maarten Peters.  

Maarten Peters heeft ons meegenomen naar Woodstock, zijn ervaring met de studio van The Beatles, ook het verhaal van "Here comes the sun" van George Harrison zal ons altijd bij blijven. Maarten Peters had voor zijn mondharmonica wel een hele speciale beugel, namelijk de beugel waar Bob Dylan zelf op heeft gespeeld tijdens een concert in AHOY Rotterdam.

img1594

En dan eindelijk na twee jaar wachten, komt Ralph van Manen terug in Podium Lokaal op 25 nov. 15:00. Vorig jaar heeft hij helaas zijn concert moeten cancellen in verband door zijn samenwerking met David Guetta ergens op de wereld bol.

Net zoals de vorige keer komt hij samen met de gebroeders Robert en Tommie Riekerk, onder de naam Company of Fools. Ralph is vooral bekend als singer songwriter en heeft menige grote hits geschreven in Amerika.

Een van zijn grootste hits is Testify to love.

Ralph start in 1993 zijn carrière als solo artiest en brengt in de jaren die volgen diverse live – en studio albums uit, afwisselend opgenomen in Nederland en Amerika en ingespeeld door zowel Nederlandse als Amerikaanse en Engelse musici. Samen met zijn eigen band treedt hij veelvuldig op diverse concertpodia en muziekevenementen.

Wanneer Ralph in 1999 de song ‘’Testify to Love’’ schrijft, maakt hij hier niet alleen een klapper mee voor zichzelf in binnen- en buitenland, maar neemt de in Amerika bekende formatie Avalon het nummer opnieuw op en scoort er een geweldige hit mee, waarmee hun album platina wordt. De song wordt tevens als soundtrack gebruikt voor de populaire Amerikaanse tv serie
”Touched by an Angel’’ en wederom wordt het album platina.. Voor de song ontvangt Ralph in Nashville een Dove Award (song of the year). Vanaf dat moment stijgt Ralph’s populariteit ook over de grote zeeën en wordt hij geregeld in Amerika als songwriter gevraagd.

Als singer /songwriter schrijft Ralph door de jaren heen songs voor Nederlandse artiesten als Danny de Munck en Willeke Alberti, internationaal voor Pete Orta (UK), Jacky Valesquez (USA), Wynona Judd (USA), Romanz (Zuid Afrika ), Nina Aström (FIN), Cliff Richard en Taylor Dane (USA) (National Anthem voor the Gay Olympics 2010 in Keulen)

Bestel snel kaarten op www.podiumlokaal.nl

15,00 euro

Zaal is open om 14.30 

Aanvang 15:00

Adres: Groenestraat 24, 8325 AZ Vollenhove

-------------------------------------------------

 

 

 

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont.

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

 

 

Afmelden nieuwsbrief