gerardzwdenhaaglogo

Fantastische afsluiting van het jaar 2018 

Een bomvolle zaal in Old Ruitenborgh genoot afgelopen zondag van Ralph van manen samen met zijn bevriende collega muzikanten: Robert en Tommie Riekerk. Er werd veel meegezongen en soms een traantje weggepinkt, door gevoelige nummers, zoals "met mijn ogen dicht", wat Ralph ooit geschreven heeft voor zijn moeder, die is overleden. Kortom een concert wat wederom in onze hersenen blijft rondzingen en voor herhaling vatbaar is.

3704fd452c23491a96cd951c85b7bad5

Foto gemaakt door jacoline Voorhorst

20 jan. 2019 zal Gerard Alderliefste het jaar "openen".Wij zijn ontzettend trots dat we deze artiest mogen verwelkomen in Vollenhove.

aliesheida11300x200

Gerard Alderliefste laat het publiek genieten van muziektheater waarbij twee werelden samenkomen. Al meer dan twintig jaar leeft Gerard met twee gezichten. Hij is namelijk naast zanger ook verslavingsarts. Kan hij dan niet kiezen? Niet zo goed nee. Heeft hij nu een gespleten persoonlijkheid? Nee, dat ook weer niet.
Gerard Alderliefste stond acht jaar lang in Nederlandse theaters en podia met zijn band Alderliefste. Hij is bekend van hits als 'Une belle histoire', samen met Paul de Leeuw, en ‘Laat me/ Vivre’ met Ramses Shaffy en Liesbeth List. In het voorjaar van 2016 tourde hij met buurman en muzikale vriend Cor Bakker met de theatershow 'En Route'.
Gerard zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. En hij vertelt. Een theatercollege over partydrugs en verslaving. Wat het met je doet en waarom je het zou moeten laten. Met die energie die we van hem kennen. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie.

 

Bestel snel kaarten op www.podiumlokaal.nl

15,00 euro

Zaal is open om 14.30 

Aanvang 15:00

Adres: Groenestraat 24, 8325 AZ Vollenhove

-------------------------------------------------

 

 

 

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont.

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

 

 

Afmelden nieuwsbrief