schermafbeelding20181220om195442

Podium Lokaal wenst u fijne feestdagen en een gezond muzikaal 2019

Wat gaat de tijd snel. Er is haast alweer een jaar voorbij. Een kleine terugblik op het afgelopen jaar! We begonnen januari 2018 met een geweldig optreden van Stephanie Struijk. En daarna 2 mooie persoonlijke optredens van Marlous Holster. Geweldig was het concert van de Zuid Afrikaanse stemkunstenaar Chris Chameleon. Carmen Sars en Stefan Stasse namen ons mee op een culinaire avontuurlijke muzikale reis. San Glaser nam ons mee de zomervakantie in, met haar geweldige stem. We begonnen het seizoen met JB Meijers. Zijn persoonlijke vertolking van calm after the storm was formidabel mooi. En niet te vergeten , nog vers in ons geheugen: Maarten Peters en Ralph van Manen. Kortom een prachtig muzikaal jaar.

We hopen u vanaf Januari 2019 weer muzikaal te mogen verrassen met artiesten van groot formaat in een intieme gezellige setting.

Gerard Alderliefste het jaar "openen".Wij zijn ontzettend trots dat we deze artiest mogen verwelkomen.

aliesheida11300x200

Gerard Alderliefste laat het publiek genieten van muziektheater waarbij twee werelden samenkomen. Al meer dan twintig jaar leeft Gerard met twee gezichten. Hij is namelijk naast zanger ook verslavingsarts. Kan hij dan niet kiezen? Niet zo goed nee. Heeft hij nu een gespleten persoonlijkheid? Nee, dat ook weer niet.
Gerard Alderliefste stond acht jaar lang in Nederlandse theaters en podia met zijn band Alderliefste. Hij is bekend van hits als 'Une belle histoire', samen met Paul de Leeuw, en ‘Laat me/ Vivre’ met Ramses Shaffy en Liesbeth List. In het voorjaar van 2016 tourde hij met buurman en muzikale vriend Cor Bakker met de theatershow 'En Route'.
Gerard zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. En hij vertelt. Een theatercollege over partydrugs en verslaving. Wat het met je doet en waarom je het zou moeten laten. Met die energie die we van hem kennen. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie.

 

Bestel snel kaarten op www.podiumlokaal.nl

15,00 euro

Zaal is open om 14.30 

Aanvang 15:00

Adres: Groenestraat 24, 8325 AZ Vollenhove

-------------------------------------------------

 

 

 

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont.

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

 

 

Afmelden nieuwsbrief