podiumchoraletty

 

Muziektheatergroep Choral

 

Lieve mensen,

A.s zondag staat Gerard Alderliefste op het programma met zijn theatervoorstelling Dubbel Leven. Maar ik wil jullie alvast attent maken op de muziektheatervoorstelling die 10 febr. a.s op het programma staat. Dit wordt wederom weer een bijzondere voorstelling:

Vocalgroep Choral met theatervoorstelling ETTY

Het programma gaat over de dagboeken en het leven van Etty Hillesum.

Etty Hillesum haar leven werd gekleurd door haar onstuimige en soms grillige karakter, haar Joodse afkomst en de Tweede Wereldoorlog.

choralettychoralettyhillesum8

Etty beschrijft een grote persoonlijke innerlijke ontwikkeling. Ze zoekt naar liefde, naar verbinding met zichzelf en anderen, de dingen achter de dingen, naar God. Haar dagboeken tonen een levenskunstenares die onder moeilijke omstandigheden steeds meer in staat is positiviteit te benadrukken en zichzelf en haar eigen lot te accepteren. Ze ziet zichzelf niet als slachtoffer, overgeleverd aan de machten en krachten die inbeukten op haar bestaan. Haar oproep is om, onder welke omstandigheid dan ook, de antwoorden in jezelf te zoeken en in jezelf de dingen te verbeteren. Deze levenskunst, inspiratie en kracht probeert Choral in haar nieuwe programma vorm te geven.

"Kijken en luisteren naar Choral is mooi, van hoge kwaliteit, indrukwekkend, aangrijpend en ontroerend!" 

Eigentijds, verfrissend, voornamelijk eigen teksten en composities, eigenzinnig en met klankkleuren uit diverse muziekstijlen: de activiteiten van vocalgroep Choral zijn niet gemakkelijk in een hokje te stoppen. Zeer gedreven geven de zangers op een unieke en positieve manier vorm en klank aan levensvragen, thema’s en gedachten rond zingeving. De muzikale vertellingen raken op onverwachte momenten, zowel tijdens als na de voorstelling.

 

 

Bestel snel kaarten op www.podiumlokaal.nl

12,50  euro

Zaal is open om 14.30 

Aanvang 15:00

Adres: Groenestraat 24, 8325 AZ Vollenhove

-------------------------------------------------

 

 

 

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont.

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

 

 

Afmelden nieuwsbrief