podiumimg_0170

 

Blues Sensatie Ralph de Jong in Deel Vier, Zwartsluis

 

Beste Podium Lokaal fans,

Helaas moet ik jullie meedelen dat de voorstellingen van Podium Lokaal niet meer zullen plaats vinden in het Stadspaleis van Vollenhove.
Het bestuur van het Stadspaleis heeft besloten dat Podium Lokaal per 1 febr. 2019 een behoorlijke financiële bijdrage moet gaan leveren voor de huur en schoonmaakkosten. Deze mogelijkheden hebben wij niet en kunnen daarom helaas niet aansluiten bij hun bedrijfsvoering,


Maar wees niet getreurd, Podium Lokaal gaat voor dit jaar 2019 de samenwerking aan met Deel Vier. Wij zijn ontzettend blij met deze authentieke mooie locatie, zodat we de geplande intieme concerten kunnen blijven voortzetten.

Podium Lokaal wil het Stadspaleis en met name Pieter-Jan de Bresser bedanken voor de geweldige middagen welke wij gehad hebben, alle optredende artiesten: JB Meijers, Maarten Peters, Ralph van Manen en Gerard Alderliefste hebben genoten van de fantastische koninklijke ambiance.

Zaterdagavond 16 Maart a.s om 20.30  staat Blues sensatie Ralph de Jongh op de agenda.

Ralph de Jongh is een sensatie in de hedendaagse Nederlandse muziekscene. Niet alleen om te horen, maar ook om te zien. Zijn lijf en leden worden ook de muziek als hij ze speelt. Hij speelt geen muziek maar wordt muziek en het publiek is getuige van een niet aflatende, verbazingwekkende energie die uit al zijn poriën stroomt als hij optreedt. En die energie resulteert elke keer weer in een geweldig bluesfestijn. Eentje die wij Hollanders van de koude grond bijna niet meer kennen. Ralph’s muziek ontstijgt het gemiddelde Blues-verhaal en daarmee zit het met zowel de vorm als de inhoud helemaal goed met deze blues-muzikant. Ralph was al meerdere malen te zien in DWDD. De blues stroomt koninklijk door de aderen van deze gigant.

 In 2004 werd Ralph opgepikt door niemand minder dan Harry Muskee, die Ralphs talent erkende en werd geraakt door zijn muziek. Muskee nam Ralph mee op tournee als voorprogramma van zijn Cuby & The Blizzards, waarmee hij een grote groep trouwe fans vergaarde.

Noteer alvast Zondagmiddag 14 April om 15:00 a.s in je agenda.

Mc Chicks in Deel Vier

img18711548925281

Tessa Boomkamp, Astrid Akse en Phaedra Kwant, zijn al jaren werkzaam in de muziek.

Tessa werkte o.a. met Marco Borsato, Normaal en Edwin Evers etc......Astrid Akse werkte o.a met Xander de Buisonje, Do, Lois Lane, etc...Phaedra heeft een jazzalbum uitgebracht en werkte met o.a. met Claudia de Breij, Veldhuis en Kemper, Krystl etc...

Los van elkaar zijn de dames ook al jarenlang creatief aan het schrijven en na een reeks succesvolle optredens besloten zij hun krachten te bundelen onder de naam Mc Chicks.

Wij hopen jullie te zien op een van de komende concerten.

 

Muzikale Groet,

Barbara & Kees

 

 

 

Bestel snel kaarten op www.podiumlokaal.nl

Deel Vier, Baarlo 4, Zwartsluis

( meer info : www.deelvier.nl )

-------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont.

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

 

 

Afmelden nieuwsbrief